• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

EV Konektor Nabíjačky Kryt Magnet Adsorpcie Vodotesný Kryt Auta Nabíjanie Príslušenstvo UV Ochrany proti Dažďu, Fit Väčšiny Elektrických Automobilov

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Šírka - 44cm
  • Položka Dĺžka - 19cm
  • Položka Hmotnosť - 330g
  • Položka Výška - 40cm

Na základe 0 Hodnotenia
€10.75 €15.37

Chrániť vaše auto na elektrický pohon je nabíjací port pred ostrými slnečnými lúčmi s našimi odolný kryt.Jej konštrukcia zaisťuje to zostane a nebude fúkať preč s vetrom.Kryt je tiež ľahko ukladať a vhodné pre ocele shell autá.Udržať vaše nabíjací port v top stave, so slnkom bez problémov!

Materiál: striebro-potiahnuté nepremokavé tkaniny tkaniny

Veľkosť produktu: 19x44x40cm, vhodné pre dual nabíjania rozhranie

Ktoré sa vzťahujú na: uplatniteľné iba na železo tela

Zoznam:

1pcs x EV Konektor Nabíjačky Cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kvalitný Materiál: Naše EV konektor nabíjačky kryt sa môže pochváliť pribrala striebro-potiahnuté nepremokavé tkaniny tkaniny, poskytuje tvrdý obrany proti prachu a iných prvkov.Je to tiež sun chránené a odolná voči roztrhnutiu, zabezpečenie dlhodobé používanie a jednoduchú údržbu.

2.Ochrana proti poveternostným vplyvom: Štít svoje EV nabíjací port z drsných klimatických podmienkach s našimi pribrala vodotesný kryt.Zabrániť dážď a sneh poškodením, prachom, nečistotami a UV lúčom

3.Windproof Pohodlie: Naše EV konektor nabíjačky kryt poskytuje spoľahlivú ochranu s cieľom chrániť vaše nabíjačky od drsných klimatických podmienkach.To sa môže pochváliť vietor odolný dizajn so silným magnetický úchyt, aby ho na mieste.

4.Priestorovo úsporný Dizajn: Naše EV Nabíjací port Konektor obálke a skladací dizajn, ktorý umožňuje ľahko skladovať, keď ho nepoužívate, ktoré zaberajú minimálny priestor.

5.Všeobecne Platné: Štít elektrické vozidlo je nabíjací port z počasie prvky.Ideálny pre oceľ shell autá rôznych novú energiu a elektrické vozidlá, ale nie pre hliníkové, PP, alebo uhlíkových vlákien shell autá.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: