• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Auto Poškriabaniu Odstráňte Pero Reverzibilné Dláto Tip Suché Stieracie Markerov Auto Kriedové Značky Perá Pre Bike & Pneumatikách Pneumatika Paint Marker Pero

  • Druh - Pero
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€6.07 €7.77

Odrážky:

1、Vhodné Použiť: Toto auto scratch remover pre hlboké škrabance je veľmi jednoduché použitie.Rýchle a jednoduché 2-stupňový proces, rýchlo opravy škrabancov a kameňa žetóny bez nákladov na profesionálnej oprave.

2、Široký Funkcie: Tento laku pero je veľmi praktické.Ak má vaše auto ľahké škrabance, swirls alebo iné škvrny, môžete ľahko opraviť to s našou Škrabance & Swirl Remover Kit!Je tiež možné použiť pre pneumatiky dekorácie.

3、Účinné Kolieska Farba Pera: Bez ohľadu na to, aké hlboké škrabance sú, kovové telo ukázal, najmä.Môžete použiť poškriabaniu opravy pero na zakrytie škrabancov a ochrane auto z hrdze.

4、Ako Používať: Auto pneumatiky farby, stačí odstrániť poškriabania oblasti.Trasenie pero hore a dole o 10 až 40 krát.Farby na poškriabaniu oblasti do nuly sa vzťahuje.

5、DIY Vaše Kolesá: Naše Pneumatiky Značky Paint Perá obsahovať 2 typy nibs, poukázal nib a kefkou, môžete použiť poukázal nib do osnovy a vyplniť s kefkou.

Popis:

Tento opravy laku môžete rýchlo opraviť škrabance bez nákladov na profesionálnej oprave.Rýchle a jednoduché 2-stupňový proces, dávať svoje auto a nový vzhľad.Poukázal nib a kefkou, môžete použiť poukázal nib do osnovy a vyplniť s kefkou.Naše Pneumatiky Značky Paint Perá umožní vyzdobiť vaše auto pneumatiky.

Špecifikácia:

Názov: Pneumatiky Paint Marker Pero

Farba: Červená, biela, žltá, fluorescenčná žltá, fluorescenčnej oranžovej

Balenie Zoznam:

1 x Pneumatiky Paint Marker Pero

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom živote.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: