• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Psy Nástenný Kalendár 2024 Šteniatka Pugs Stenu Mesačné Hangable Kalendár Roztomilý Pug Obrázky Mesačné Nástenné Kalendáre Rodiny Plánovač & Dail

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€8.30 €23.07

Hľadáte zábavný spôsob, ako priniesť jednoduchosť a radosť do tvojho denné plánovanie?Pozrite sa žiadny ďalší ako Roztomilý Pes 2024 Kalendár!Vyrobené z hrubý papier s dobrou atrament, tento kalendár poskytuje dostatok priestoru pre poznámky a stretnutia.Ideálny pre pug milovníkov a široko používaný, tento kalendár je potrebné mať pre všetky psie nadšenec.

Názov produktu: 2024 Pug nástenný Kalendár

Materiál: papier

Veľkosť produktu: o 30.5 cm*30.5 cm/12 cm x 12 cm

Balenie Zoznam:

1* Psy Kalendár 2024

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Roztomilý nástenný Kalendár: Pozdvihnutie vášho každodenného života, s Pug Kalendárnom roku 2024, zobrazovanie rôznych pug každý mesiac.Pridaním humor svoj plán, tento nástenný kalendár prináša radosť a jednoduchosť plánovania.Plus, jeho živé obrazy pugs pridať farbu a pôvab do každej miestnosti.

2.Vynikajúce Spracovanie: Vyrobené z odolného papier, to Pug Kalendár 2024 nebude curl alebo trhať ľahko.Kvalitný atrament produkuje jasné, farebné, a pôvabné obrázky milý pugs.Je to ideálny doplnok do každej miestnosti, pobyt bezpečne zobrazí celoročne bez pádu na stenu.

3.Získajte Organizované Ľahko: Tento pug kalendár 2024 funkcie veľké mesačné siete, ktorá vám pomôže splniť si svoje záväzky a zostať produktívnym.Je ľahko označiť dátumy a udalosti, poskytuje dostatok priestoru pre poznámky a stretnutia.Tento kalendár vás bude sprevádzať prostredníctvom viac organizované, úspešný, a plnohodnotný rok.

4.Široký Rozsah použitia: Pridať dotyk roztomilosť do svojho plánu s našimi Pug Kalendárnom roku 2024. Okrem toho, že ideálny pre pug oddaní, to môže byť široko používaný v businesss, domy alebo dorms od januára do decembra 2024 sledovať dôležité dátumy a udalosti, aby svoj život viac organizovaná a príjemné.

5.Ideálne Darčeky pre Milovníkov Psov: Zlepšiť riadenie času schopnosti s týmto 2024 Pug Kalendár a efektívne sledovať dôležité dátumy, spravovať plánované činnosti a nastaviť ciele pre rok dopredu.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: