• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Gitara Luthier Nástroja Robustný Matica Brúsenie Sander Pre Gitarové Časti Flexibilné Pražec Konci Beveling Súbor Multifunkčné Gitary, Basy Pražec

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€6.28 €8.97

Dostať vaše gitaru pripravený na Vianoce s našimi robustný Gitara Brúsenie Kameňa.Tento hrdza-odolný sander môže byť použitý na oboch stranách a je ideálny pre pridanie finálnymi do vášho prístroja.Upgrade vašej hra na gitaru s ľahkosťou, pomocou našich gitara vankúš sander.

Špecifikácia:

Názov: Gitara Sedlo Sander

Balenie Zoznam:

1* Gitaru Sedlo Sander

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšená Presnosť: Používať na Gitaru Sedlo Sander poľskej gitaru sedlo v žiadnom okamihu.Užite si výšku nezávislé nastavenie a hladké výsledky bez ďalších práce.Je to ľahké-to-use riešenie pre všetky gitara nadšencov.

2.Stres-Voľný Brúsenia: Naše Gitary Sedlo Sander je postavené na posledný, vytvorený z trvanlivé a ľahké materiály, ktoré sú na nosenie, odolný a robustný.S jeho trvalej kvality a odolná voči deformáciám, je to ideálny nástroj pre dlhodobé používanie a spoľahlivé výsledky brúsenia.

3.Revolučný Brúsneho Nástroja: Naše gitary sedlo sander funkcie zakrivené dizajn, ktorý vám umožní piesku oboch stranách reťazca vankúš s ľahkosťou.Obsahuje aj anti-slip lepiacej pásky pevne upevnite na most a zabezpečí dokonalú priľnavosť počas používania.

4.Odstraňuje Zafarbenie Otázky: Naše Gitary Sedlo Sander je riešenie vašich gitara zafarbenie problémy spôsobené zle tvarované hornej a dolnej akord vankúšov.S odborným vyhladzovania, to hrdza-odolný sander je ľahko ovládateľný a vhodný pre dlhodobé používanie.Užite si vylepšená kvalita zvuku dnes.

5.Skvelé Darčeky: Gitara Sedlo Sander je ideálny darček pre každého, kto sa rád hrá na gitaru.Ukáž svojim blízkym, ako veľmi vám záleží s týmto premyslený a praktický nástroj pre nastavenie gitara sedla s presnosťou.Ideálne pre narodeniny, sviatky alebo akejkoľvek inej príležitosti, je potrebné mať navyše k akejkoľvek guitar player ' s toolkit.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: