• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Vianočné Šablón Pre Remeslá Karty, Takže Prihlásiť Šablón Pre Zimnú Dovolenku DIY Dekor Vzorkovníka Šablónu Pre Karty, Takže Zimné

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€4.32 €6.35

Toto Vianočné Maľovanie Šablón je, musia mať nástroj na vytváranie slávnostné umelecké diela.Vyrobené z vysoko kvalitných ABS, tento odolný vzorkovníka sada obsahuje rôzne Vianočné vzory.Veľká darčeková idea pre umelcov a HOBBY nadšencov podobne.Ideálny pre maľovanie na rôznych povrchoch.

Materiál: ABS šetrné k životnému prostrediu

Veľkosť produktu: (cca.)26*17.8 cm/10.24*7.01 palcov

Farba: Biela

Balenie Zoznam:

12* Vianočné Šablóny na Maľovanie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Maľovanie Zábava: Dať svoje výtvory jolly dotyk s našimi Vianočné Maľovanie na Šablónu.Užite si 12 maľovanie šablón s krásnymi vzormi ideálny pre KUTILOV, remeselníkov, dekorácie, a gifting.Musí mať pre dovolenku crafting zábava, popustite uzdu svojej umeleckej fantázie a jedinečné, domáce Vianočné dobroty.

2.Upgrade Svoje Maliarske Schopnosti: buďte kreatívni s našimi odborne navrhnuté Vianočné maľovanie na šablónu.Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, to sa môže pochváliť hrúbkou 0,3 mm cieľom zabezpečiť dlhovekosť a perfektné výsledky.Priehľadné a ľahko ukázať, že umožňuje maľovať krásne obrázky na všetky povrchy.

3.Odolné a opakované použitie: Naše Vianočné Maľovanie Šablóna je vyrobená z vysoko-kvalitnej iných, zabezpečenie veľkú odolnosť a odolné proti poškodeniu.S umývateľný a opakovane použiteľné dizajn, táto šablóna poskytuje dlhodobé používanie život, pre vytváranie krásne ilustrácie, rok čo rok.

4.Kreatívny Zábava: Pozdvihnúť vašu dovolenku dekorácie s naše Vianočné Maľovanie na Šablónu.Nechajte svoju fantáziu voľne behať ako tieto šablóny pre deti vám pomôžu vytvoriť jedinečné ozdoby alebo nádherné darčeky pre priateľov a rodinu.Ideálne pre Vianočný večierok dodávky alebo zimnú dovolenku DIY dekor.

5.Popustite uzdu Tvorivosti: Toto Vianočné maľovanie šablón je ideálny pre tých, ktorí majú DIY remeselné a chcú zlepšiť svoje praktické schopnosti.To je tiež skvelý darček pre priateľov a rodinu, ktorí milujú umenie a tvorivosť.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: