• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Novorodenca Photoshoots Nastaviť Čipky Romper Šaty Flower hlavový most Foto Rekvizity Dievča Foto Kostým Detská Fotografia Vyhovovali 2KS

  • Vekové Rozpätie - 0-6m, 7-12m
  • Názov Značky - KLV
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - L9CD2SS318529
  • Pohlavie - žena

Na základe 0 Hodnotenia
€8.42

Funkcie:

OOTDTY

Vytvoriť trvalé spomienky s našimi Dieťa Fotografie Rekvizity Set, predstavovať čipky romper a kvet hlavový most.Ideálny pre novorodencov a dojčiat, tejto roztomilej oblečenie, je ideálny pre foto výhonky a zvláštne príležitosti.

Vyrobený z mäkkého bavlnená zmes, náš set poskytuje komfort pre vaše dieťatko, zatiaľ čo vystupujú.Veľký kvalitný materiál a skvelého dizajnu, aby vaše dieťa pohybovať voľne, zabezpečí nezabudnuteľné fotografie.

Určené ako pre dieťa chlapcov a dievčatá, náš set je vhodný pre novorodencov až do 1months staré.Jeho skvelá pre rodičov, ktorí chcú svoje dieťa rast míľniky alebo šaty nich sa na špeciálne príležitosti.

Či jeho profesionálne fotografie alebo rodinné stretnutie, náš set poskytuje dokonalé oblečenie na rôzne príležitosti.Vytvoriť krásne spomienky na novorodenca fotografovanie, párty, narodeniny, a dovolenku oslavy.

Zdieľať vaše dieťa úžasný okamih na sociálne médiá a vážim si ich, ako krásne keepsakes s naše Dieťa Fotografie Rekvizity Nastaviť.Jeho nádherný darček pre nových rodičov a musia mať pre každé dieťatko.

Špecifikácie:

Rozmer Výrobku: Cca.Dĺžka 33 cm/13inch

Materiál: Polyester

Balenie Obsahuje:

1x Čipky Šaty

1x Kvet hlavový most

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: