• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Dieťa Foto Oblečenie Krátke Jumpsuit & Kvet Headdress Nastavené Novonarodené Foto Romper Detská Party Oblečenie Fotografie Predstavujú Príslušenstvo

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - Unisex
  • Vekové Rozpätie - 0-6m

Na základe 0 Hodnotenia
€6.86 €13.73

Funkcie:

OOTDTY

krásne chvíle s tejto roztomilej 2 dielna sada novorodenca fotografia príslušenstvo, predstavovať kvet hlavový most a čipky romper.Ideálne pre vytvorenie nezabudnuteľné spomienky na "babys" prvý mesiac.

Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, tieto novorodenca fotografie rekvizity sú mäkké, pohodlné a šetrné k jemnej kože.Zložité čipky detaily, pridať elegantný nádych do vášho dieťatka fotenie.

Určená pre novorodencov vo veku 0-1 mesiac, túto fotografiu nastaviť je ideálny pre rodičov, ktorí chcú svoje dieťa prvých dní v jedinečný a nezabudnuteľný ceste.

Či už ste profesionálny fotograf alebo hrdý rodič, to novorodenca fotografie set je skvelý pre fotografovanie snímok o vaše dieťatko.Je vhodný aj pre dieťa sprchy, narodeniny a iné slávnostné príležitosti.

Vytvoriť očarujúce a dojemné, fotografie pomocou tohto skvelého novorodenca fotografie nastaviť.Delikátna kvetinové hlavový most a čipky romper bude vaše dieťa vyzerať ako malý anjel, takže všetci v úžase.Vážim si tieto preciousmoments navždy.

Špecifikácie:

Rozmer Výrobku: Cca.Potápačské dĺžka 33 cm/12.99 palec

Materiál: Polyester

Vhodný Vek: 0-1month dieťa dievčatá

Balenie Obsahuje:

1x Kvet hlavový most

1x Čipky Romper

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: