• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Pôvodné Cena Gáfor Prášok 10 G-1 KG

  • Od dverí k dverám služby - Áno
  • Min Objednávky - 10 gram
  • Čistoty - 98%
  • skladom - 100 Kus
  • farba - biela
  • Doprava Zadarmo - Áno
  • Číslo Modelu - 91
  • Materiál - Prášok Alebo Hromadne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Po Predaji Služby - Život dlhý
  • Regionálne Funkcie - Nízka Cena, Vysoká Kvalita
  • Cas - 76-22-2

Na základe 1 Hodnotenia
€44.33

FarmReaching Popis Produktu

FarmReaching Gáfor prášok je z Gáfor stromu je koreň, kôra, stonky.Gáfor olej je ťažobného z Gáfor listy, a Gáfor je z krásne Yibin.Sme extrakt gáfor ropy destiláciou spôsobom , a ako aj získať Eukalyptový olej do druhého ťažobného.Na presednt , máme už majster súvisiace pokročilých technológií.Môžeme sľúbiť, vysokú kvalitu Gáfor Ropa a Eukalyptový Olej.

Materiál

Gáfor FarmReaching

Väčšinu Bylín: gáfor Granule

Prírodný gáfor Granuly, Non-GMO

Formát: Granule

Tiež Známy ako: Kafoor, Camphire, Chang Nao

Poľnohospodárstvo Typ: N/A

Pôvod: Čína

FarmReaching gáfor Granule sú oddelené od vody a esenciálnych olejov vykonáva tlak alebo odstreďovania.Sú očistené o sublimačná alebo kryštalizácii.Na rozdiel od gáfor Bloky, je to prirodzené non-syntetické gáfor!

Na bielej voskovitej bloky gáfor sú azda najlepšie známy pre ostrá aróma, že majú k dispozícii, že je veľmi pripomínajúce mnohé aktuálne leští používané pri liečbe zima, kašeľ a chrípka.Odvodené od olejov, ktorá sa nachádza v rôznych stromov v rámci Ázie a Indonézie, to bolo použité pre vekové skupiny pomáha odpudzovať mory a iného hmyzu, a tiež bol použitý pre jeho antimikrobiálne vlastnosti, najmä v balzamovanie.V starovekej a stredovekej Európe a v číne to bolo ešte používa ako príchuť agent pre sladkosti, ako aj mnohé arabské jedlá z polovice vekových kategórií.Skutočne, stále môžete nájsť na cukríky s príchuťou gáfor v celej Ázii.

Dnes, FarmReaching gáfor môžete stále nájsť v domácnosti lieky za studena, kašeľ a chrípku, a je často používané bylinky ako domáci liek na upratať sínus a hrudníka preťaženiu pomocou je lokálne na hrudi.Je tiež veľmi užitočné duchovne pomáha obnoviť ducha, a nájsť novú životnú silu a zároveň upokojuje nervy.Niektorí tiež spájajú s psychické schopnosti a prorocké sny.Je dôležité poznamenať, že FDA neodporúča lekárske použitie gáfor.

V magick, FarmReaching gáfor je ovládaný Mesiac a vody.Je všeobecne používajú na zníženie sexuálnej túžby a odvrátiť choroby (najmä v chladnom a chrípky).To je tiež silný divinatory bylina - ak máte v pláne vypáliť na drevené uhlie, použite len VEĽMI MALÉ množstvo a skontrolujte, či je miestnosť DOBRE VETRANÁ!

Kľúčové Slová: Mravnosť, Zdravie, Veštenie

Len na vzdelávacie účely Táto informácia nebola hodnotená Food and Drug Administration.

Táto informácia nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.

Prečo si Vybrať nás FarmReaching Biochemické Skupiny ?

1. Dlhú históriu a stabilné výroby

FarmReaching vyrobili chelatačné činidlá produkty pre mnoho rokov., 80% výrobkov sú na export .máme viac ako 8 rokov chemické vývozu skúsenosti a tiež ponúkame dobré a stabilizované výrobnú cenu.

2. Prísny systém kontroly kvality

FarmReaching majú prísny systém kontroly kvality Všetkých našich technicist sú profesionálne , sú prísne kontroly kvality.

3. Vzorky zadarmo k dispozícii

Ak máte nákupný zámer, kontaktujte nás, pošleme von vzorky.Sľubujeme, v rovnakej kvalite, ako väčšinu množstvo .

4. Rýchle reakcie

FarmReaching ponúkajú 24h na riadku a rýchlu odpoveď

5. Konkurencieschopné ceny

Môžete navštíviť naše výrobné kedykoľvek,taktiež môžete odobrať vzorky, sme si istí, že naše ceny sú veľmi konkurencieschopné v tejto trh a kvalita je najlepší

Značky

  • pôvodné cena gáfor prášok

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 5 Z 5

1 Recenzie na tento produkt

Klient

2024-01-21

Tri dobré

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: