• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Dvojvrstvové Digitálne Úložné Vaky Pre Dátové Káble, Slúchadlá Mobile Pevného Disku Telefón Zátkové Chrániče Sluchu Príslušenstvo Cestovné Organizátor Puzdro

  • Názov Značky - SD&AHOJ
  • Položka Druh - Tašky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€2.32 €3.31

Popis:

1. Veľkú kapacitu a double-layer dizajn: double-layer digitálne skladovanie taška vám môže poskytnúť viac priestoru, nie len môže dať, dátový kábel, nabíjačka poklad, mobilný pevný disk, mobilného telefónu headset, ale možno tiež ukladať iné malé elektronické príslušenstvo, aby sa vaše položky v poradí.

2. Vysoko kvalitné materiály: výrobky sú vyrobené z odolného a nepremokavých materiálov, ktoré možno efektívne chrániť vaše elektronické zariadenia a príslušenstvo od škrabancov a poškodenia a predĺžiť ich životnosť.

3. Prenosný Dizajn: dizajn, je ľahký a elegantný, a preto je pohodlné nosiť.To môže byť ľahko spravovať a splniť všetky vaše potreby zavolať, či je diaľkové cestovanie alebo denné dochádzanie.

4. Priateľské management: existujú viaceré oddelené siete vo vnútri, ktoré sú vhodné pre klasifikované skladovanie, zabraňuje poškriabaniu z rôznych predmetov, a zároveň výhodné a rýchlo nájsť potrebné položky.

5. Ideálna ochrana: cez tesnej zips a nádherné vnútornú štruktúru, môže poskytovať komplexnú ochranu pre vaše príslušenstvo na zabránenie škôd spôsobených pohybom a triasol počas cesty.

Špecifikácie

Tvar:Štvorec

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: