• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

2 ks Živých Posteľ Zdvíhací Mechanizmus Gauč Výťah Auta Posteľ Skladovanie Výťah Plynové Pružiny pre Skladovanie Skladacia Posteľ Zdvíhací w/Pneumatické Pólov

  • farba - čierna
  • Štýl - Moderné
  • Platné Gauč Hmotnosť - 25-40 kg/lbs 55-88
  • Typ Montáže - Undersofa
  • Hrúbka - 2.75 mm/0,1 v
  • Druh - Nábytok Rám
  • Funkcie - Skladacia/Zdvíhací
  • Výrobok dĺžka - 60 cm/23.62 v
  • Hrubá Hmotnosť - 3.2 kg/7 kg
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Potreby inštalácie - Áno
  • Veľkosť Balenia - 62*11*6cm/24.4*4.3*2.3in
  • Proces - Prášok Na Injekciu
  • Materiál - Žehlička
  • Ložisko tlak - 22 kg/48.5 kg

Na základe 1 Hodnotenia
€27.42 €34.71

Popis

So silným stability a funkcie, táto pohovka zdvíhací mechanizmus vyhrá váš prospech!Rozšírené žehlička a sturdily konštruované štruktúra nechajte ho znášať tlak až o 48.5 libier, poskytuje silnú stabilitu pre vaše každodenné používanie.To vám umožní naplno využiť prebytok priestor pod sedačkou a tiež je to pohodlnejšie pre vás dôkladne vyčistiť prach.Preto, to je silný rodiny asistent a nákladovo efektívne investície!

Podrobnosti

Robustný Nity : Viac nity, aby užšie spojenie bez rozpadá ľahko.

Zaoblené Rohy : rohy a hrany sú navrhnuté tak, aby poskytli pohodlné a bezpečnejšie dotyk počas inštalácie a čistenie.

Aplikácia

Je vhodný pre l ockers, tatamis, a sedacie súpravy z 55-88 libier .To môže byť široko používané v domácnostiach, hotely, predajne nábytku, nábytku, továrne, atď.

Ako Nainštalovať

1. Určiť polohu inštalácie. (Vzdialenosť medzi zadnou zdvihákov a zadný panel je o 2 cm).

2. Najdlhší uhol ocele výrobku, ktorý je v rovnakej výške ako sofaside dosky.

3. Mierne podporu výťahu vystaviť inštalačný otvor, a označte ho otvor na výťah s označením pero. (Poznámka: Každý otvor je 1.18 v dlho, aby sa zabránilo odchýlka v diere pozíciu, a otvor pozícia môže byť upravený vhodne)

4. Odstrániť výťah, punč označené inštalačné otvory s elektrickú vŕtačku, potom nainštalovať výťah telo a utiahnite skrutky.

5. Inštalácia výťahu za posteľ, podpora výťahu a nainštalovať vzduchu rod. (Poznámka: Jeden koniec tenký prút je teleskopický vzduchu prút, ktorý musí byť nainštalovaný nadol)

6. Zatlačte na zdvihákov, aby v uzavretom stave, potom meranie dĺžky a šírky od lôžku na zdvihákov, určiť inštalačný otvor vzdialenosť medzi hornou posteľ rady a zdvihákov, a potom zmerajte dĺžku a šírku, na posteli rada nájsť príslušný inštalačný otvor pozíciu a označiť ju pre dierovanie.

7. Po vŕtanie otvorov na posteli doska s elektrickú vŕtačku, umiestnite posteľ rada na zdvihákov, vložte skrutky na každej otvorom polohy a pomocou skrutkovača a kliešte na utiahnite ju a dokončite inštaláciu.

Špecifikácia

Materiál: Železo

Proces : Prášok Vstrekovanie

Farba: Čierna

Štýl: Moderné

Potreby Inštalácie: Áno

Montáž Typ: Undersofa

Funkcie: Skladacia/Zdvíhací

Hrúbka: 2.75 mm/0,1 v

Výrobok Dĺžka: 60cm/23.62 v

Ložisko Tlak: 22 kg/48.5 kg

Platné Gauč Hmotnosť: 25-40 kg/lbs 55-88

Veľkosť balenia: 62*11*6typ/24.4*4.3*2.3 v

Brutto Hmotnosť: 3.2 kg/7 kg

Package Zahrnuté

2* Gauč Zdvíhací Mechanizmus

2* Pneumatické Pólov

Všetko Príslušenstvo pre Inštaláciu

Poznámky

1. Prosím potvrďte veľkosť produktu a platnými gauč hmotnosť pred nákupom.To by mal byť nainštalovaný na konci gauč, nie v strede.

2. Ak zistíte, že gauč výťah nemôže zdvihnúť gauč dosky po inštalácii, to znamená, že nosná kapacita zariadenia je príliš malý, prosím, vymeňte ho s jedným z väčšiu nosnosť.Ak zistíte, že gauč tanier nemôže byť stlačené späť do pôvodnej polohy, to znamená, že zaťaženie kapacita zariadenia je príliš veľký, prosím, vymeňte ho s pohovkou, výťah s nižšou nosnosťou.

3. Existuje mnoho inštalačné otvory pre výťahu, a tak sa počet inštalačné otvory môžu byť vybrané podľa aktuálnej situácie.Pri inštalácii hornej posteľ rada, odporúča sa aby najprv zmerajte vzdialenosť medzi dĺžka/šírka otvorov predné a zadné konce zdvihákov, presne zodpovedajúce inštalácie otvorov na hornej posteli dosky.Po potvrdení, že nie sú tam žiadne chyby a dokončení inštalácie je možné pridať žiadne upevňovacie skrutky v strednej časti, aby sa zabránilo nesprávnej dierovanie.

4. Zodpovedajúce skrutky pre tento produkt sú 1.1 v dlhom a 0.17 priemer skrutky, vhodné na posteľ dosky s hrúbkou menšou ako 0.94 v.Iné modely skrutky, je potrebné zakúpiť sami.

5. Vyššie uvedené metódy inštalácie sú len pre referenčné účely, prosím, zvoľte umiestnenie inštalácie podľa vašich aktuálnych potrieb.

6. Prosím, nechajte mierne farebné rozdiely spôsobené streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 5 Z 5

1 Recenzie na tento produkt

Klient

2023-12-25

Úžasné. Úžasné ceny pre tento hardvér

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: