• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

8-Kus, 32 X 58Mm 82A Kolieskové Korčule S Ložiská, Pre Vnútorné Alebo Vonkajšie Použitie, S maticový Kľúč Na Kolesá Odstránenie

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€25.73 €46.79

[Vysoká kvalita materiálu] -- Vyrobené z odolného polyuretánu materiálu, poskytuje dobrú priľnavosť a rýchlosť v rôznych tvrdosti podmienok, a vynikajúcu trvanlivosť.

[Veľkosti a Priemeru] -- 58 mm, 32 mm, šírka, vybavené ABEC 9 ložiská a dištančné, ložisko vnútorný priemer 8 mm, vonkajší priemer ložiska je 22 mm, uistite sa, prosím, ak spĺňa vami požadované špecifikácie, pred nákupom.Ložiská a dištančné už sú nainštalované na kolesá.

[Tvrdosť 82A, Vonkajší Výkonu] -- Tvrdosť 82A, držadlom a mäkké zostatok, tieto kolesá sú dostatočne mäkké na to, že nebudete cítiť každý náraz, ale hladké ako iné hybridné kolesá, ideálny pre korčuľovanie na pevný alebo drsné vonkajšie povrchy.

Zdôrazňuje] -- Tieto mäkšie kolieska sú lepšie pre vonku, pretože majú viac "dať", čo vám umožní odraziť alebo vrátiť na malé tyčinky, trhliny a skaly.Aj slušné voľbou pre začiatočníkov, na hladké/tvrdé povrchy, ako mäkké kolesá, aby korčuliarov veľmi pomalý a stabilný.

Farba:žltá/Fialová

Materiál:pu

Obsah Balenia:

8 x Kladka

1 x Kľúč nástroj

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: