• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

Motocykel Shifter Pad Boot Pad Ochranné Topánky Kryt Pre Radenie Prevodovky Motocyklov Dodávky Pre Tenisky A Topánky Pánske

  • Položka Šírka - 0.00inch
  • Položka Hmotnosť - 1.00kg
  • Položka Dĺžka - 0.00inch
  • Položka Výška - 0.00inch
  • Položka Priemer - 0.00inch
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€1.77 €2.52

Chrániť vaše tenisky, pri jazde s naše vysoko kvalitné gumené motocykel obuvi protector.Naše radenie pad pôsobí ako motocykel shifter obuvi guard poskytuje dokonalú ochranu pre vaše topánky.A musia mať pre všetky rider chcú udržať svoje topánky v top stave.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Platné pohlavie: neutrálny / mužov a žien

Farba: Čierna

Veľkosti: veľkosti Zadarmo

Balenie Zoznam:

1pc* Motocykel radenie pad

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nosiť Ľahko: Tento motocykel shifter obuvi chránič je ľahký a kompaktný, takže si môžete vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.Poskytuje dokonalú ochranu pre vaše topánky pri jazde motocykle, ktoré zabraňujú poškriabaniu.

2.Vynikajúce Štít: Chrániť vaše topánky, zatiaľ čo radenie s týmto motocykel shifter obuvi protector.Robustná a odolná stavať zabezpečuje skvelú ochranu pred poškriabaním a nosenie.Easy-to-use pad vyhovuje väčšine topánky a topánky, pridaním ďalšej vrstvy obrany, aby vaše zariadenia.

3.Vylepšený Výkon: Tento odolný motocykel shifter obuvi chránič je opotrebovaniu a anti-sklzu, vytvorenie dôvery a zároveň prispôsobiť sa vašim potrebám.Vysoko kvalitné gumené materiály chrániť vaše topánky pred poškriabaním a scuffs pre dlhotrvajúcu ochranu.

4.Jednoduché Zabezpečenie: Vyhnite sa opotrebenia na vaše topánky s našimi ľahko inštalovať motocykel shifter obuvi stráže.Jeho bezpečné uchytenie udržuje ju od pádu, a je vhodné na upevnenie na šnúrky a prst hlavy.

5.Všestranný a Módne: Chrániť vaše obľúbené topánky, tenisky a topánky na tenis s týmto motocykel shifter obuvi protector.Predstavovať univerzálny strih a diskrétne čierna farba,, je to módny doplnok, ktorý udržuje váš obuv bez škrabancov a scuffs.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: