• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

2X Drevené Drapákové Stôl Blok Kalendár Trvalé Drevený Stôl Kalendárny Týždeň, Mesiac, Dátum, Zobrazenie Home Office Dekorácie

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€26.91 €35.88

Retro kalendár: Tento stôl kalendár obsahuje 4 digitálne tabule, 3 mesiac dosky a 2 týždeň dosky, a je umiestnené v otvorenom skladovacie nádoby.

Dobre vykonanej: klasické ploche bloku kalendár je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva, ručne maľované lepenka a tlačené s mesiace, dni v týždni a čísel zobrazovanie dátumu.

Domáce dekorácie: štýlové a praktické, drevený perpetual calendar pridá Kontakt štýlu vášho domova.Je veľmi vhodné na kaviareň, reštaurácia, kancelárske alebo domáce dekorácie.

Opakovane použiteľný kalendár: Bez rok tlač, tento kalendár je možné používať ako klasický stolový kalendár, ktoré môžu byť použité rok čo rok a je trvalé.Už nikdy nebudete musieť kúpiť samostatne.

Jednoduché použitie: dátum môže byť ľahko nastaviť otočením cez predné dosky.Manuálne zmeniť dátum, zobrazenie aktuálneho dňa, týždňa a mesiaca, a zvýšiť radosťou vášho života.

Farba: biela

Materiál: drevo

Veľkosť: cca 5.1 x 2,5 x 6.1 cm

Obsah Balenia:

2 x Drevené drapákové stôl blok kalendár

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: