• www.preverene-auta.sk Shop
  • Mena:

100 Obálky Peniaze, Úspory Výzvy Knihy,Skladovanie Rozpočtovania Binder Rozpočtu Knihy Peňažné Úspory Výzvou Kit(Modrá) Trvalé

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Na základe 0 Hodnotenia
€11.06 €17.84

100 Obálky Peniaze, Úspory Výzvy Knihy,Skladovanie Rozpočtovania Binder Rozpočtu Knihy Peňažné Úspory Výzvou Kit(Modrá) Trvalé

Cenovo dostupný rozpočet auta: A5 binder prípade kartu, hotovosť peňaženky a nerezový krúžok, 25 opakovane transparentné peňažné obálky (1 až 100), digitálne samolepky pre označovanie 1 do 100 a ochrana tlačidiel na ochranu majetku.Veľké množstvo dostupných doplnkov, dobrý rozpočet organizátor!

Vynikajúci Materiál: Zhustne PU kožené lepidlo je odolné a odolné proti poškriabaniu, môžete otvoriť 6 nehrdzavejúcej ocele krúžky pre jednoduchý prístup k vnútornej strane, a transparentné PVC peňažné obálka je vodotesný a odolný proti roztrhnutiu, takže nemusíte mať strach o peniaze škody.

Praktické Rozpočtu Asistent: Naše multifunkčné A5 rozpočtu binder funkcie peňažné obálky navrhnutý špeciálne pre štandardné A5 stránky alebo škrupiny, takže je ideálny pre účinné finančné riadenie a dosiahnutie rozpočtových cieľov, či už v oblasti šetrenia autá, dovolenky, platenie dlhov, špeciálne príležitosti, alebo čokoľvek iné.

Úspory Spojiva: 100 Deň Úspory Výzvou Binder, je skvelý spôsob, ako ušetriť peniaze pre celú rodinu, zatiaľ čo vzdelávanie zdravé úspory návyky u detí.Predstavte si, že od prvého dňa s $1 a zdvojnásobenie to každý deň 100. deň, ušetríte $5050, ktoré je super vec!

Ľahko sa prenáša: A5 veľkosť je ľahké, aby sa zmestili do batohu, off-road tašku alebo kufor, a môže byť tiež použitý pre služobné cesty.Bohatá zmes príslušenstvo vám pomôže uložiť peniaze, mince, alebo účty kedykoľvek a kdekoľvek.

farba: modrá

Materiál: PU

Obsah Balenia:

1 x Binder Rozpočtu auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Priemerné Hodnotenie

Priemerné Star Rating: 0 Z 5

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenia: